Skip to main content
20 maart 2024

Bouw fase 2 gaat van start

Bouw aan Loevesteinlaan gaat van start

Op 20 maart start de bouw van het woongebouw aan de Loevesteinlaan. De palen onder het gebouw worden zonder trillingen en zonder zwaar geluid gemaakt. Wij zijn ongeveer een jaar bezig met het bouwen van de appartementen. De overlast houden we zo beperkt mogelijk voor u.

Cannenburglaan tussen trambaan en bouwplaats afgesloten

We starten ook met de bouw van de woningen tussen de trambaan en de Schaloenstraat. Wij noemen dit deel B. In verband met veiligheid wordt de Cannenburglaan tussen de trambaan en de deel B afgesloten tijdens het bouwen.

De Cannenburglaan tussen de trambaan en de kerk wordt geschikt gemaakt om in twee richtingen te kunnen rijden. Parkeren is daar dan niet mogelijk. Er komen borden in de straat met verdere aankondigingen. Deze situatie duurt ongeveer 2 jaar.

Lichtenbergweg tijdens werkzaamheden afgesloten

Tijdens de bouwwerkzaamheden aan de kant van de Lichtenbergweg wordt voor de veiligheid de Lichtenbergweg afgesloten. Dit gebeurt steeds een paar dagen achter elkaar en vindt overdag plaats tijdens werktijden. Tijdens de wegafsluiting zijn er verkeersregelaars aanwezig en staat er borden op de rijbaan. Deze periode start eind februari 2024 en duurt ongeveer een jaar. Tijdens deze periode kan het verkeer twee kanten op rijden op de Hillenraadweg en kan daar niet geparkeerd worden. Ook dit wordt met borden aangegeven.

Problemen of overlast? Bespreek het met de uitvoerder
Wij realiseren ons dat bouwwerkzaamheden overlast met zich meebrengen. Daarom doen we er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Wij zijn tenslotte te gast in uw buurt. Ervaart u overlast of zijn er problemen tijdens de bouw? Neemt u dan contact op met de uitvoerder. De uitvoerder is dagelijks aanwezig en kan mogelijk direct handelen.

Heeft u vragen?

Deze vragen kunt u altijd aan ons stellen via de website www.devriesverburg.nl of info@devriesverburg.nl. Bij dringende vragen kunt u contact opnemen met het kantoor van de Vries en Verburg (aannemer van dit project) via telefoonnummer 0182 – 34 17 41.