Skip to main content
21 december 2023

Bouwplaats tijdens feestdagen gesloten

Zoals u wellicht heeft gezien is er in de afgelopen periode hard gewerkt aan het project De Schaloen. Om ervoor te zorgen dat het project in het nieuwe jaar net zo hard vordert als in de afgelopen periode, hebben de werknemers tijdens de feestdagen een welverdiende vakantie. Dit betekent dat er op de bouwplaats tussen vrijdag 22 december 13:00 uur en maandag 8 januari 7:00 uur niet gewerkt wordt. Er is dan ook niemand op de bouwplaats aanwezig. Vanaf maandag 8 januari worden de werkzaamheden weer opgestart.

Ziet u in deze periode onraad? Bel dan 112. Bij minder urgente zaken kunt u contact opnemen met het kantoor van de Vries en Verburg (aannemer van dit project) via telefoonnummer 0182 – 34 17 41.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024!