Derde bewonersavond digitaal via webinar

1 april 2021
Posted in Nieuws
1 april 2021 Six - Sustay

Derde bewonersavond digitaal via webinar

Op dinsdag 9 maart vond de derde informatie- en participatiebijeenkomst plaats, ook wel de bewonersavond genoemd. Door de covid pandemie kon de bijeenkomst niet zoals de eerdere twee bijeenkomsten fysiek in de wijk worden georganiseerd. Er werd gekozen voor een interactieve webinar. Projectmanagers Robin Everaars en Victor Kuipers van Sustay leidde de digitale bijeenkomst. Daarnaast was de gemeente Den Haag online aanwezig om specifieke vragen te beantwoorden. De laatste status omtrent het project werd gedeeld en er was volop ruimte voor het stellen van vragen door omwonenden.

Zo werd er deze bewonersavond onder andere gevraagd om de bezonningstudie te delen die gemaakt is. Dit document in pdf is hier te vinden. Tevens is tijdens de avond gevraagd of er geïnteresseerden zijn om deel te nemen aan de klankbordgroep. Met de leden van de klankbordgroep zal omtrent het project De Schaloen regelmatig overleg gepleegd worden over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  • Voorbereiding overige informatiesessies
  • Overlast gevende werkzaamheden
  • Tijdelijke maatregelen

Indien er interesse is om plaats te nemen in de klankbordgroep, dan kan men deze interesse kenbaar maken door te mailen naar wonen@deschaloen.nl met s.v.p. onderwerp ‘Klankbordgroep’.

De gehele digitale bijeenkomst werd opgenomen en is via onderstaande video terug te kijken: